PROMISE GARDEN – JARDÍ DE LES PROMESES
 

Versiò 1.  Jardí de les Promeses és un happening conduït per Francesc Oui i jo, amb trajectòries professionals en els àmbits del ioga, el massatge, el psicoanàlisis, la dansa contemporània i en línia amb les últimes tendències de l’art en viu contemporani.

Actuem en entorns seleccionats i preferim grups reduïts que afavoreixen experiències veritablement valuoses, transformadores i inoblidables, que aporten valor afegit a vivències de lleure, slow tourism o, senzillament, de retrobar-se.

Jardí de les Promeses pren la forma singular d’un itinerari guiat pels jardins, on els elements naturals com són l’aigua i els arbres esdevenen cossos amb els quals establir un diàleg, sol o en parella, fins a explicar-los-hi un secret i formular una promesa.

L’itinerari podrà acabar amb una posada en comú silenciosa i una dinàmica de mirada directa de la qual hem pogut verificar els beneficis en diverses ocasions. L’objectiu és enriquir i expandir encara més l’experiència d’hospitalitat i proporcionar una memòria conciliadora que porti a cadascú el desig de retorn a la pròpia essencia.

 

Versiò 2. Jardí de les Promeses és una performance on Oui i Flowers es netegen i tenen cura l'un de l'altre.